Cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak

Sesiapa yang kaki pancing tahulah mana area yang brader maksudkan.

Bukannya brader nak bagi tau pasal pancing ikan tapi nak cerita pasal lain lah. Sekitar tahun 1990 dulu, kampung brader telah di datangi oleh sorang bidan Kerajaan yang ditugaskan untuk menjaga hal ehwal bidan menbidan.

Tapi entah macam mane aku terfikir satu ideal macam mane nak mengorek pantat dia ni. Aku pon cakap kat dia aper benda yang bergerak kat dalam seluar aku ni. Dia pon berjanji tapi dia boleh cakap kalau boleh dia nak lagi.

Dia pon aper lagi pegang pon cakap kat adik aku bukan kat luar la kat dalam. Aku pon aper lagi mula la melakukan sorong menyorong. Aku pon terus mengenjut dengan laju² sampai la aku terpancut dalam pantat dia. Aku cabut kote aku dan terus pakai pakaian aku semula dan aku suruh dia pakaian dia jugak. Setelah aku dan dia memakai pakaian semula aku pon pesan pada dia supaya jangan bagi tau sesiapa pon pasal peristiwa tadi.

Jari bidan bersalut cincin perkahwinan terus lancar melurutkan seluar kecik brader.

Nah...berkibar megah adik brader yang berdiri 7 inci duduk ( tak sempat ukur )..." besar bangggg..." bisik bidan.

" ada cik.dah layu pagi nii.." brader balas dengan sopan santun depan bini dik.

" Err.terung dan timun ..payah bayarlah." brader gugup sambil telah air liur.

" tak sunyi ke tinggal sorang " soalan cepu mas dari brader sambil bidan menuagkan air ke dalam gelas.

Aku tinggal ngan bapak aku sebab mak aku yang hantarkan.

Kat tingkat bawah sejuk skit pastu tambah plak ngan kipas angin baru tiri aku tu bernama Ira(Syahira)Time aku nak tido tu kote aku terpacak plak.

Search for cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak:

cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak-23cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak-60cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak-19

Mula-mula datang dengan tangan kosong..kamudian brader pandai bawak buah tangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cite sex mlayu aku main lubang jubur nurse ustazah gambar begerak”